Euroopan unionin lakien noudattaminen

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Kaspersky Safe Kids noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoja kaikilla alueilla, joilla sovellusta jaellaan. Hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön vahvistat, että olet riittävän ikäinen.

Kun Kaspersky Safe Kids on asennettu, sinulle annetaan luettavaksi ja hyväksyttäväksi Kaspersky Safe Kidsin alkuasennuksen ja käyttämisen vaatimat ehdot. Sinua pyydetään myös hyväksymään tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskeva lausunto, joka antaa Kasperskylle mahdollisuuden tarjota sinulle lisäetuja. Jos päätät hyväksyä tämän lausunnon, voit silti perua hyväksyntäsi milloin tahansa sovelluksen asetuksissa.

Lue ja hyväksy markkinointilausunto tai kiellä se

GDPR:n ehtojen mukaisesti sinulla on oikeus poistaa kaikki henkilötietosi Kasperskylta. Kun otat yhteyttä asiakaspalveluun poistaaksesi henkilötietosi, sinun on annettava tietokoneesi yksilölliset tunnukset.

Anna tunnukset asiakaspalvelulle poistaaksesi henkilötietosi